PROFESSORAT


CRISTINA MIRALLES ALSINA

DIRECTORA I PROFESSORA DE DANSA CLÀSSICA I CONTEMPORÀNIALlicenciada en dansa clàssica en el Conservatori Professional de Dansa del Institut del teatre de Barcelona, Majors Advance of the Royal of Dancing of London i Teaching Studies de la Royal Academy of Dance (London).
Ballarina de clàssic i contemporani, en El Gran Teatre del Liceu (Barcelona), Victor Ullate (Madrid), Centro coreografico (Galicia), Cia. Elia Lozano (Zaragoza), Cirque du Soleil (Canada), Cia. Roberto G.Alonso (Barcelona), Cia.Colordansa (Barcelona), Diverses Produccions del Mercat de les flors (Barcelona) i El festival del Grec (Barcelona) i a la Cia. Roseland (Barcelona).
Ballarina i Actriu en els Musicals Fama i Grease, en diverses pel·lícules televisives i espots TV.
Coreògrafa en diverses produccions teatrals i espectacles de carrer.
Directora de la Cia.Cridans i directora de l'escola de Dansa L'Assaig (Badalona).
ELENA TROYANO

AJUDANT DE DIRECCIÓ, SECRETARÍA I PROFESSORA DE DANSA CLÀSSICA I CONTEMPORÀNIA.


La dansa ha format part de la seva vida des dels  4  anys, primer iniciant-se a la dansa clàssica a l'escola de dansa  Stil  (Badalona) i després descobrint altres disciplines com el contemporani i el hip-hop.
Segueix la seva formació en clàssic i contemporani a l'escola L'Assaig.

Ballarina del Gran Teatre del Liceu en les "Jornades de Portes Obertes, 
20  anys d'Òpera" i ha realitzat diversos "bolos" municipals amb l'escola de dansa  Stil , l’escola de dansa L'Assaig i l'Ajuntament de Badalona com la Cavalcada de Reis, el  Rotary  Club, l'Associació  ASPANIN , Musical Chicago (dirigit per Cristina Miralles i Marc Lluís), inauguració del Mercat de Sant Antoni, entre d'altres. 
Paral·lelament ha anat superant amb èxit els exàmens de la Royal Academy 
of   Dance i ha participat en diversos concursos a nivell nacional.
Està formada en maquillatge professional, perruqueria de plató i actualment cursa patronatge i confecció.
JOSE MURTE

PROFESSOR DE DANSA CLÀSSICA I CONTEMPORÀNIA.
Colombià, va estudiar Ballet clàssic a l'Escola Nacional de Ballet de Cuba, Graduat de la Universitat Distrital de Bogotà com a Mestre en Dansa Contemporània i especialitzat en noves tendències de la Dansa contemporània en Àrea Dansa Barcelona, ​​actualment realitza estudis d'acrobàcia per a la dansa i col·labora amb diferents companyies de dansa i multimèdia a Barcelona.
JONATHAN VARON MONCADA

PROFESSOR DE DANSA CLÀSSICA.

Mestre en Art Dansari amb èmfasi en Dansa Clàssica, egressat de la Facultat d'Arts ASAB de la Universitat Francisco José de Caldas, a la ciutat de Bogotà - Colombia. Habilitats en l'àmbit laboral i professional com a ballarí intèrpret i mestre en àrees com ballet clàssic, preparació física, stretching, jazz, dansa contemporània i dansa comercia.JOAN LÓPEZ SANTOS

PROFESSOR DE DANSA CLÀSSICA, CONTEMPORÀNIA I COREOGRAFÍA.Es titula en Teatre Musical a Coco Comín i complementa la seva formació a Aules, Broadway Dance Center, Steps On Broadway i el Jove Ballet de Catalunya. Ha participat al musical Per Sobre de Totes les Coses i ha ballat al Liceu, Port Aventura i la companyia Roberto G. Alonso, entre d’altres. Participa a events multitudinaris pel FCB i participa a l’espectacle inaugural del camp de l’Espanyol dirigit per La Fura dels Baus. Participa a la revista musical Cromer Pier a Norfolk, Anglaterra.  Els últims 4 anys ha viatjat per tot el món amb companyies de creuers com Norwegian, Costa i Carnival.
Titulat com a mestre de Ioga per l’Akasha Yoga Academy a Ubud, Bali i reconegut per la International Yoga Alliance.
ÀNGELS SUCH

PROFESSORA DE JAZZ I, JAZZ II i JAZZ ADULTS.
Estudis de dansa jazz habilitats per la Generalitat de Catalunya "Direcció General de Formació Professional inicial i ensenyaments en Règim especial".
Formació a l'escola Anna Maleras amb professors com Ana Agustí, Maite Laborda, Neus Gaja, Anne Mittelholzer, Anne Mori....
Classes de jazz, làssic contemporani, base tècnica i història de la dansa....
Alumne a la sisena i setena edició del Stage Internacional de dansa moderna i jazz de Sitges.
Component del Grup Estudi Anna Maleras.
Llarga trajectòria com a professora i coreògrafa fins ara.ÀNGELA COLLADO

PROFESSORA DE JAZZ III i JAZZ IIII
Iniciació com a professora el 2018 a l’escola L’Assaig, “centrada” en les modalitats de jazz
i dansa moderna/urbana. Des de llavors, participant com a coreògrafa a la Competició
Nacional Anaprode i Concurs Coreogràfic de Girona al 2019, aconseguint el 1er i 3 er
premi, respectivament, a la modalitat de jazz, i el 3 er a dansa urbana. Anteriorment, el
2018, vaig participar al Hip Hop International.
He realitzat diverses masterclass amb ballarins i coreògrafs com Asiel Hardison, Tony
James o Matt Steffanina, i assistint a diverses classes com a alumna a les escoles com
Varium i Luthier (Barcelona), al Harbour Dance Centre (Vancouver) i a Steps On
Broadway (Nova York).
KEVIN DONAIREInicia els seus estudis de Dansa Espanyola i Flamenc en el “Institut del Teatre” del Barcelona i els finalitza en el RCPD “Mariemma” de Madrid.
Amplia la seva formació amb: Antonio Najarro, Rafael Amargo, Antonio Canales, Manuel Liñán, Rubén Olmo, Rocio Molina, Aida Gómez, Merche Esmeralda, entre altres grans artistes.
Forma part de diverses companyies recorrent el món ballant a la Xina, Egipte, Suïssa, Sud-àfrica, Alemanya... I participa en diversos espots publicitaris, videoclips per a artistes internacionals, esdeveniments privats, gales de dansa y certàmens com artista convidat...

En l'actualitat continua formant-se, coreografiant i realitzant esdeveniments.
SUSANNA DÍAZ

PROFESSOR DE DANSA CONTEMPORÀNIA I PRIMARYFormada en dansa clàssica i contemporània a l’escola Dansa Stil de Badalona, actualment segueix formant-se en aquestes disciplines a l’escola L’Assaig. Ha participat en diferents actes públics i privats com a la Cavalcada de Reis, gala benèfica del Rotary Club o de l’associació ASPANIN.Ballarina al Musical Chicago (dirigit per Cristina Miralles i Marc Lluís), així com al  Projecte Moving to Motion desenvolupat al Centre D’arts Escèniques “L’Excèntrica”, dirigit pel coreògraf Moreno Bernardi. També ha assistit a tallers de dansa inclusiva.Paral·lelament, ha format part d’obres de teatre com “EGO SUM” i “Shana al País de les Meravelles”, premiades al concurs Buero Vallejo per a la millor creació col·lectiva i a la millor coreografia i a la contribució social, respectivament.

Actualment està finalitzant els estudis d’Educació Infantil.
MARIA BRUNET

PROFESSORA D'INICIACIÓ A LA DANSA IActual estudiant de dansa clàssica a l’escola de dansa Stil a Badalona. Titulada fins el curs Intermediatte a la Royal Academy of Dance (RAD) des de Londres i actualment en preparació del curs advance foundation de la mateixa (RAD).

Amb experiència a una altre escola de dansa com a mestra de iniciació a la dansa.


Per altre banda, estudiant d’educació infantil.
ALBA RODRÍGUEZ TAVIRA

PROFESSORA DE JAZZ MUSICALDiplomada en Magisteri d’Educació Infantil a la UAB i professora de Hip-Hop, dansa clàssica i Jazz Musical.

Comença la seva formació com a ballarina en dansa clàssica, contemporani, flamenc i Hip-Hop a l’Escola de Dansa Stil(Badalona). Completa la seva formació en Jazz i claqué a l’Escola de Comèdia Musical Coco Comín(Barcelona) i posteriorment continua amb Jazz,  Comercial i dansa clàssica a l’Escola Som-hi Dansa(Barcelona). Paral·lelament continua formant-se en dansa clàssica i contemporània a l’Escola de Dansa L’Assaig(Badalona).Com a ballarina i actriu ha treballat en l’espectacle “Fun parade” sota la direcció de Joan Gràcia(Tricicle) i Enric Ases. Ballarina del Gran Teatre del Liceu en l’espectacle infantil “Els Músics de Bremen” i en les “Jornades de Portes Obertes, 20 anys d’Òpera”. Així com ballarina del musical “Los 40 momentos de nuestra vida” dirigit per David Àvila(El Rey León, El Musical).

GLORIA FIGUEROLA

PROFESSORA DE CANT DE TEATRE MUSICAL I, II i III.
Estudiant d'educació primària. Cursant l'últim curs de piano al conservatori de Badalona.
Formació de teatre musical, cant i dansa contemporània a l'escola de dansa L'Assaig de Badalona i ha realitazat un curs de doblatge a l'escola Eòlia. 
Forma part de la jove companyia de L'Assaig, on destaca el seu paper de Roxie en el musical de Chicago.
Experiència com a professora de cant i moviment.ANDREA BEATO

PROFESSORAS D'INTERPRETACIÓ  DE TEATRE MUSICAL I, II i III.Professora de Teatre Musical 1 i 2 des de l'estiu de 2019, a l'escola de dansa L'Assaig, Professora d'interpretació en altres centres. Formada en dansa clàssica fins a l'Intermediate de la Royal academy of dance a l'escola de dansa Stil.
Cursat Batxillerat artístic escènic. Estudiant d'art dramàtic i el seu objectiu és dedicar-s'hi professionalment. Per altra banda també forma part de L'assaig com alumna del curs avançat i en l'elenco de la Cia.L'Assaig, últim paper destacat "Velma" en el musical de Chicago.
MARC LLUÍS FERNANDEZ

PROFESSOR DE TEATRE MUSICAL AVANÇAT.

 

Format com actor de teatre musical a escola Memory i escola Aules.
Actualment actor del musical “Como una cancion de los 80” a Eixample Teatre.
Ha participat com ensamble i cos de ball a la producció “Carousel” al teatro Grec (direcció Daniel Anglès i Xavier Torras). Com a cantant a “ABBA Revival” (gira nacional) i també ha participat en diverses produccions musicals amb A Grup Vocal. Ha participat en produccions amb les companyies teatrals Dreams Teatre (LA SIRENETA, ELS TRES PORQUETS, CAPUTXETA VERMELLA i LA BELLA ADORMIDA) i T-Gracia (EL PATITO FEO).

A la televisió ha participat en concursos com Oh Happy Day (TV3), Insuperables (TVE), Acapela (Movistar 0) i en algunes galas televisives com “la gala de los premios Max” (TVE2) i “Tu cara me suena” (Antena 3).